Iubesc să iubesc...

A iubi înseamnă, poate, a lumina partea cea mai frumoasă din noi ! ( Octavian Paler )
A iubi înseamnă, poate, a lumina partea cea mai frumoasă din noi! (Octavian Paler)

duminică, 5 decembrie 2010

Sf Ierarh Nicolae


Sf Ierarh Nicolae

Intru cinstirea Marelui Dascal al Lumii si Ierarh Nicolae, Milostivul, Daruitorul, Grabnic Izabavitorul din nevoi si din primejdii, Pazitorul fecioriei, Ocrotitorul copiilor si Mangaietorul saracilor, Facatorul de Minuni si unul dintre cei mai iubiti sfinti din toate timpurile ai Bisericii, orice cuvinte ale noastre ar fi mult prea sarace si proaste si ar risca sa umbreasca din lumina tainica a slavei acestui mare praznic.


Sfântul Ierarh Nicolaie, Apărătorul Dreptăţii şi Adevărului, Luptător Neînfricat al Dreptei Credinţe!

Rugaciune catre Sfantul Ierarh Nicolae

O, Sfinte Parinte Nicolae, mare facator de minuni, ocrotitorul si daruitorul celor nevoiasi, pe cei ce cu buna nadejde alearga la tine, grabeste a-i ajuta. Sprijinitor fii turmei lui Hristos impotriva lupilor care umbla sa o prade si tot sufletul de crestin pazeste-l prin sfintele tale rugaciuni, ca unul ce esti masura in veac a sfinteniei dreptmaritoare. Si precum ai miluit pe cei trei barbati ce sedeau in temnita, izbavindu-i de mania imparatului si de ascutisul sabiei, asa ma miluieste si pe mine, care cu mintea, cu cuvantul si cu lucrul ma aflu in bezna pacatelor, ca sa nu cad sub mania lui Dumnezeu si sub vesnica osanda.

Asa, Sfinte Nicolae, fii reazam putinatatii mele, ca la soliile tale sa primesc de la Hristos induratorul viata lina si curata in veacul acesta, iar in veacul de apoi printre cei de-a dreapta lui Dumnezeu sa ma numar, cu ingerii si cu sfintii preamarind pe Tatal si pe Fiul si pe Sfantul Duh. Amin.

Un comentariu:

  1. Buna ziua,

    Doriti sa faceti link exchange cu http://super-bingometropolis.info ?

    Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://super-bingometropolis.info/link-exchange/ cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Super Bingo Metropolis, multumesc.

    Doriti sa faceti link exchange cu http://digisportlive.blogspot.com ?

    Astept un cometariu pe aceasta pagina: http://digisportlive.blogspot.com/p/link-exchange.html cu titlul pe care doriti sa-l trec in cazul in care acceptati, eu as dorii sa fiu trecut cu urmatorul titlu: Digi Sport Live, multumesc.

    Astept raspuns.

    RăspundețiȘtergere