Iubesc să iubesc...

A iubi înseamnă, poate, a lumina partea cea mai frumoasă din noi ! ( Octavian Paler )
A iubi înseamnă, poate, a lumina partea cea mai frumoasă din noi! (Octavian Paler)

sâmbătă, 20 martie 2010

Ycтани , Миле, моћиte!!!




Ycтани , Миле, моћиte!!!



Prietenul nostru, jurnalistul, corespondentul de război Mile Cărpenişan se află internat la Spitalul Judeţean Timişoara, fiind diagnosticat cu septicemie şi hemoragie internă. Starea lui este atât de gravă încât nu poate fi mutat, deocamdată. Imediat ce se va putea, un elicopter MAI îl va transporta la Cluj pentru transplant de ficat.

Dacă tratamentul pe care i-l aplică jurnalistului timişorean va funcţiona, atunci doctorii îl vor scoate din comă, stare care i-a fost indusă!

MILE ARE NEVOIE DE NOI ! ARE NEVOIE DE SÂNGE, A2+!!!

Prieteni dragi, MILE, MERITĂ ! Hai să-i fim alături, aşa cum ne-a fost el , mereu !

Donaţi sânge la Spitalul Judeţean (Bd. Iosif Bulbuca nr. 10, Timisoara) – pentru Mile al nostru. A2, pozitiv !

Sus, Mile !!! Doamne Ajută , prieten drag !!!



* Un războinic al luminii nu-şi petrece zilele încercând să joace rolul pe care i l-au ales alţii. Un războinic al luminii nu-şi pierde timpul ascultând provocări; el are un destin de împlinit. Un războinic al luminii îşi cunoaşte defectele, dar işi cunoaşte şi calităţile. Un războinic al luminii face întotdeauna tot ce-i stă în puteri şi aşteaptă acelaşi lucru de la ceilalţi. Ştie că şi cea mai îndepărtată stea din Univers se oglindeşte în lucrurile din jurul lui. * ( Paulo Coelho )

Ştiu că Dumnezeu m-a aşezat în focul suferinţelor. Am acceptat loviturile de ciocan pe care mi le-a dat viaţa şi uneori mă simt la fel de rece şi nesimţitor ca apa care provoacă suferinţă oţelului. Dar nu cer dacât un lucru: "Dumnezeule, nu mă lăsa până ce nu voi fi reuşit să iau forma pe care o aştepţi de la mine. Încearcă cum crezi că e mai bine, câtă vreme ai să doreşti, dar nu mă arunca în grămada de fier vechi a sufletelor." ( Paulo Coelho )

Устани, Mile!

Бог Помоћ Миле , молим te Бог!!! Господе, благослови наш пријатељ! Бог био с њим!

Niko

Un comentariu:

  1. ma tot invartesc intre bloguri pentru ca vreau sa stiu mai multe despre acest om pe care nu l-am intalnit niciodata dar pe care il urmaresc cu placere tocmai pentru ca nu si-a insusit stilul (idiot) de a comenta ca si cum ar veni sfarsitul lumii.
    chiar si cele mai prapastioase lucruri pe care le spune au in ele samanta de incredere ca se poate rezolva, ca este ceva accidental, izolat.

    RăspundețiȘtergere